MARIA+ÓSCAR

Sempre que veig a la Maria i l'Óscar em passa l'estona volant. Comencem a parlar de fotos i acabem parlant de com de fascinants són les relacions humanes. M'agrada molt aquesta parella per dos motius:

El primer és que són d'allò més expressius amb les seves emocions i la manera de viure-les.

El segon és que em reben a casa seva amb cafè i pastes :D

El seu casament va ser tot riures i llàgrimes en l'entorn íntim i acollidor de l'Hotel Molí Blanc. Ens van regalar moments d'allò més tendres i espontanis que recordaré per sempre més. Al final queden les fotos, sí, però no només. També queda el record de com has vibrat, de com t'has sentit. I aquest dia el porto al cor i a la pell. Simply the best. Gràcies! 

----

Siempre que veo a María y Óscar me pasa el rato volando. Empezamos a hablar de fotos y acabamos hablando de cómo de fascinantes son las relaciones humanas. Me gusta mucho esta pareja por dos motivos:

El primero es que son de lo más expresivos con sus emociones y la manera de vivirlas.

El segundo es que me reciben en su casa con café y pastas :D

Su boda fue todo risas y lágrimas en el entorno íntimo y acogedor del Hotel Molí Blanc. Nos regalaron momentos de lo más tiernos y espontáneos que recordaré siempre. Al final quedan las fotos, sí, pero no sólo. También queda el recuerdo de cómo has vibrado, de cómo te has sentido. Y ese día lo llevo en el corazón y en la piel. Simply the best. Gracias!

  • @mireiaguilellaphotography