EMMA+JORDI

l'Emma i el Jordi són molt especials, i els seu fill, el Bernat, també. Alegres, tendres, generosos, originals,...

Vaig riure i també vaig plorar al seu casament i en alguns moments tot al mateix temps. Ens van contagiar el seu sentit de l'humor i el dels seus amics, que els estimen molt i es nota. Durant la cerimònia el Bernat ens va regalar moments estel·lars agafant el micròfon i dedicant unes paraules als convidats. Ens moríem de riure i de tendresa enmig d'un entorn paradisíac com és la Masia del Pou de la Vinya, a Olivella, el Garraf. 

El millor d'aquest casament va ser, sens dubte, l'entrega i l'amor dels protagonistes i els seus amics, vinguts d'arreu del món, que ens van fer vibrar intensament amb sorpreses, discursos i coreografies improvisades.

Vaig anar-me'n a casa amb els dipòsits emocionals plens, feliç del que havia viscut.

Gràcies per compartir el vostre amor.

----

Emma y Jordi son muy especiales, y su hijo, el Bernat, también. Alegres, tiernos, generosos, originales,... Reí y también lloré en su boda y en algunos momentos todo a la vez. Nos contagiaron su sentido del humor y el de sus amigos, que los quieren mucho y se nota. Durante la ceremonia el Bernat nos regaló momentos estelares cogiendo el micrófono y dedicando unas palabras a los invitados. Nos moríamos de risa y de ternura en medio de un entorno paradisíaco como es la Masia del Pou de la Vinya, en Olivella, el Garraf.

Lo mejor de esta boda fue, sin duda, la entrega y el amor de los protagonistas y sus amigos que nos hicieron vibrar intensamente con sorpresas, discursos y coreografías improvisadas. Me fui a casa con los depósitos emocionales llenos, feliz de lo que había vivido. Gracias por compartir vuestro amor.

  • @mireiaguilellaphotography